lauantai 18. kesäkuuta 2022

Kun on aika muutokselle on aika miettiä muutosta? Vaihtoehtoina kansallismielisiä eduskuntaan ja eurovaaleissa europarlamenttiin kuntavaaleissa valtuustooon, suvakkihorojen sijaan. Pirkanmaalla Seppo Lehto varmasti suomalainen, ei matu- ja islaminvaasion asialla

Seppo Lehto eduskuntavaalimainos 1995 pätee 2023 edelleen, vain vaalinumero vaihtuu ;) Joten ollaan kuulolla mikä on Seppo Lehdon eduskuntavaalinumero 2023 eduskuntavaaleissa?Kun on aika muutokselle on aika miettiä muutosta? Vaihtoehtoina kansallismielisiä eduskuntaan ja eurovaaleissa europarlamenttiin kuntavaaleissa valtuustooon, suvakkihorojen sijaan. 


Pirkanmaalla eduskuntaan Seppo Lehto varmasti suomalainen oikeiden suomalaisten asialla, ei matu- ja islaminvaasion asialla. Seppo Lehto suosittelee eduskuntavaaleissa 2023 itseään vilpittömästi asiantuntijana suomalaisten perusturva-asioissa, turvallisuus, maanpuolustus, aselainsäädäntö, ulosottolait, kansainvälinen oikeus, yrittäjyys edustajana eduskuntaan Pirkanmaalta.

Miehitetyt alueemme takaisin miehittäjä-Ryssältä Seppo Lehto Tampere
https://Aluepalautus.blogspot.comYhteydenotot e-mail: vapaussoturi@gmail.com

Valkoista Vappua Seppo Lehto Miehitetyt alueet takaisin Ryssä helvettiin

Eduskuntavaaliehdokas historioitsija aluepalauttaja Seppo Lehto Tampere Pirkanmaa

......................................

Punainen Suur-Suomi 3.12.1939 ja mikä oli oikea todellisuus Stalinilta: Alueryöstöjä ja rosvosaalista alueriistojen lisäksi. Opetus: Älä luota Ryssään koskaan!-------------------
Maahanmuuton esto eduskuntavaaleissa kuten muissakin vaaleissa ja eri foorumeilla kansakuntamme ykkösaiheeksi, kuten miehittäjä-Ryssän poistaminen suurimpana matuinvaasiona alueiltamme välittömästi kun mahdollista.
---------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti